Cuplu de români arestat pentru tentativă de omor în Belgia. Motivul absurd pentru care au atacat un bărbat cu bâta

Agresorul român a fost încarcerat pentru tentativă de omor, în timp ce pentru iubita acestuia, anchetatorii belgieni au dispus măsura arestului la domiciliu.

Un cuplu de români a fost arestat în Belgia, sub acuzaţia de tentativă de omor, pentru că a snopit în bătaie un bărbat de 54 de ani. Agresiunea a avut loc în ziua de Crăciun, în localitatea Mechelen, potrivit nieuwsblad.be, când, pe fondul unei neînţelegeri mai vechi, o româncă de 33 de ani, fosta noră a victimei, împreună cu iubitul acesteia, în vârstă de 25 de ani, şi alte două persoane s-au prezentat la domiciliul belgianului şi i-au spart uşa cu o bâtă de baseball. Când proprietarul a mers să vadă ce se întâmplă, a fost atacat şi pus la pâmânt într-o ploaie de lovituri de bâtă. Bărbatul se zbate acum între viaţă şi moarte. „Este în stare gravă. I-au rupt maxilarul, i-au spart dinţii şi abia vede. Are fractură de craniu şi hemoragie cerebrală. Ne temem că sângele a pătruns şi în plămânii”, a spus soţia belgianului, conform sursei citate. Poliţiştii susţin că între familia victimei şi noră exista un conflict mai vechi. Femeia este însărcinată cu fiul belgienilor, iar cele două părţi nu reuşeau să cadă la un acord cu privire la custodia nepotului nenăscut, din cauza numelui pe care acesta urma să îl poarte după naştere. Avocatul românului de 25 de ani a afirmat că clientul său şi iubita acestuia fuseseră ameninţaţi în repetate rânduri de către belgian, motiv pentru care au depus patru plângeri la poliţie. „De Crăciun, au primit din nou ameninţări, care au agitat şi mai mult spiritele. Clientul meu s-a dus la domiciliul victimei cu intenţia de rezolva problema, dar lucrurile au scăpat de sub control şi s-a ajuns într-o situaţie pe care nu şi-a dorit-o”. Potrivit avocatului, în timpul agresiunii, nora victimei s-ar fi aflat în maşină. Anchetatorii au dispus arestarea sa la domiciliu.

Citeste mai mult: https://adevarul.ro/locale/zalau/cuplu-romani-arestat-tentativa-omor-belgia-motivul-absurd-atacat-barbat-bata-1_5ff04a565163ec4271803e7c/index.html