De ce au fost amputate membrele unor pacienți cu coronavirus. Complicația care poate apărea

Sunt atacate de boală și mâinile ori picioarele. Medicii din SUA au declarat pentru publicațiile Le Figaro și Washington Post că sunt nevoiți să amputeze membrele pacienților, din cauza cheagurilor de sânge care sufocă organismul.

Experţii prestigioasei Reviste „Science” au făcut publice informaţii care arată că virusul produce inflamaţii extrem de puternice, care deteriorează vasele de sânge şi pot duce la cedarea tuturor organelor.

Din nefericire apar tot mai multe informații și privitoare la copii infectați. Autorităţile sanitare britanice au transmis că unii dintre minorii diagnosticaţi cu Covid-19, au prezentat „ simptome neobişnuite” și complicații surprinzătoare.

E vorba despre inflamații la nivelul întregului corp, ca după un șoc toxic masiv. Medici din Italia, Spania şi alte părţi ale lumii au transmis imediat că au întâlnit cazuri similare.

La rândul lor, specialiștii de la Revista Science declara că virusul SARS COV 2 poate ataca întreg orgnismul, nu doar plămânii și inima.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/de-ce-au-fost-amputate-membrele-unor-pacienti-cu-coronavirus-complicatia-care-poate-aparea.html