Dispută familială ȘOCANTĂ în AUSTRIA: Româncă ÎNJUNGHIATĂ cu tacâmuri de propriul frate

O dispută într-o familie de români, la un pas să se transforme într-o tragedia, la Leoben, în Austria (Stiria) luni seara. Un tânăr de 21 de ani și-a amenințat sora cu un cuțit. El a fost arestat.
În jurul orei 20.45, ofițerii de poliție au fost chemați la o adresa din Leoben, după ce o disputa familială a fost la un pas de a deveni o tragedie, potrivit departamentul poliției de stat.

Un cuplu de români, de 23 respectiv 28 de ani și fratele femeii de 23 de ani, în vârstă de 21 de ani s-au certat, iar cel mai tânăr i-a amenințat pe sora sa și pe soțul ei că îi va ucide, fiind puternic amețit de burii alcoolului. În timpul unei dispute, românul de 21 de ani a luat un cuțit dintr-un sertar din bucătărie și a încercat să o înjunghie pe sora sa. Din fericire, a scăpat cuțitul în timpul unei lupte, dar a continuat să își rănească sora, pe care a încercat să o înjunghie cu tacâmurile care i-au venit în mână.

Chemați să intervină, polițiștii au găsit-o pe femeia de 23 de an plângând, extrem de speriată.

Poliția l-a arestat pe tânărul de 21 de ani, care a devenit și mai agresiv și intenționa să intre din nou în apartamentul cuplului. Oficialii au putut preveni acest lucru, dar au fost la rândul lor atacați de tânărul de 21 de ani. Polițiștii au fost nevoiți să folosească forța fizică și să îl pună la pământ pentru a-i pune cătușe, potrivit Krone.at.

Bărbatul a fost dus în arestul poliției. Acesta urmează să fie interogat după ce…se trezește din beția severă. Ancheta este în curs.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/disputa-familiala-ocanta-in-austria-romanca-injunghiata-cu-tacamuri-de-propriul-frate_454644.html