Dramele nespuse ale prostituatelor romance din Europa (Ziare.com)

O drama petrecuta recent in Spania, cand o tanara de 19 ani a fost gasita moarta intr-o mlastina, aduce in atentia publica un fenomen ingrijorator.
Vietile tinerelor romance racolate pentru prostitutie si duse in strainatate, uneori prin metoda „loverboy”, ajung marfa de schimb intre interlopi. Daca gresesc sau incearca sa scape, sunt ucise.

Florina Gogos plecase in Spania sa faca bani, practicand cea mai veche meserie din lume. Impartea un apartament cu o alta prostituata romanca. Visa sa se intoarca in tara si sa o ia de la capat. Insa nu s-a mai intamplat acest lucru.

Trupul fetei, gasit de un vanator, intr-o mlastina
In data de 8 ianuarie, politistii au fost alertati de colega Florinei ca aceasta a disparut. La scurt timp, anchetatorii au luat in calcul crima. Un vanator a gasit trupul fara viata al tinerei intr-o mlastina. Trupul romancei se afla intr-o stare avansata de descompunere, insa criminalistii au reusit sa o identifice dupa haine si cele doua tatuaje pe care le avea, scrie lasporovincias.es.

Nu este insa foarte clar unde si in ce situatie a disparut fata. Momentan nu sunt facute publice foarte multe detalii din ancheta, insa surse din randul investigatorilor au spus jurnalistilor ca tanara ar fi putut fi executata de mafioti.

Prostituatele fratilor Sandulache, obligate sa manance bani
Acesta nu este un caz singular. Fratii Sandulache, interlopii romani care i-au calcat pe urme lui Cap de Porc si au pus la punct o retea impresionanta de prostitutie in Spania, isi obligau „fetele” sa manance banii daca acestea nu-si realizau targetul.

Pe 21 ianuarie, ei au mai primit inca 73 de ani de inchisoare. Acestia se adauga la o condamnare record de 108 ani de inchisoare.

Racolau fete dupa metoda „Loverboy”
Fratii din Vaslui aduceau femei in Spania de la inceputul anului 2016. Tinerele aveau intre 18 si 20 de ani si aveau o situatie financiara precara. Fetele erau seduse si li se promitea un loc de munca bine platit in strainatate.

Acestea erau aduse in Asturia, in apartamentele inchiriate de organizatie.

Imediat dupa ce erau cazate, fetele aflau ca sunt datoare grupului cu banii pe transport si li se spunea ca cel mai simplu mod de a-si plati datoria e sa se prostitueze.

Daca refuzau, erau obligate prin violenta fizica si abuz psihic sa lucreze ca hostess si prostituate in localurile controlate de traficanti.
Citeste mai mult:https://www.dw.com/ro/dramele-nespuse-ale-prostituatelor-romance-din-europa-ziarecom/a-56451733