După ce a jefuit un bar din Italia, un român s-a întors să achite nota de plată

Un român din 27 de ani stabilit în Italia a crezut că va scăpa nepedepsit după ce a jefuit un bar. Bărbatul a pus la cale un plan pe care l-a considerat invincibil și ingenios, însă, până la urmă, a ajuns în spatele gratiilor.
În seara de 2 iulie, bărbatul s-a dus la barul Motor Cafe, din Sarezzo, provincia Brescia, comportându-se ca un client obișnuit. La un moment dat, i-a spus barmanului că se duce la bancomat, pentru că nu avea bani ca să achite nota de plată. De fapt, imediat ce a ieșit din bar și-a schimbat hainele, și-a acoperit fața cu o cagulă și a revenit în local cu un cuțit de bucătărie în mână cerând banii, relatează quibrescia.it.

Terifiat, barmanul a fugit din bar, astfel că românul a furat din casa de bani toate încasările și mai multe bilete de loterie în valoare de 600 de euro, după care a fugit.

Ca să nu trezească suspiciuni, pentru că era cunoscut în zonă, după jaf românul s-a îmbrăcat cu primul rând de haine și a revenit în bar să achite consumația, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Până la urmă, românul a fost dat de gol de un martor și de camerele de supraveghere.

Sosiți la fața locului, carabinierii au găsit în apropiere o geantă cu banii și biletele de loterie.
Citeşte întreaga ştire:https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-roman-din-italia-s-a-intors-sa-achite-nota-de-plata-in-barul-pe-care-tocmai-il-jefuise-1333842