Ea e românca ucisă și aruncată într-un tomberon, în Spania. Greșeala care i-a adus sfârșitul

Final, pe cât de înfiorător, pe atât de nedrept, pentru o tânără româncă, stabilită în Spania, mama a doi copii.

Femeia a fost ucisă cu multă cruzime, de iubitul ei, olandez, care ulterior, i-a aruncat trupul la gunoi, înfăşurat într-un cearceaf.

Mai multe imagini în galeria foto

Presa iberică relatează că relaţia dintre cei doi era una tensionată, şi că românca obţinuse anul trecut un ordin de protecţie împotriva agresorului.

De curând, însă, a făcut greşeala să se împace cu el.

Alina locuia de peste 5 ani în Spania, iar pe iubitul ei olandez l-a cunoscut la puţin timp după ce a ajuns în Peninsulă Iberică. Cei care îi cunosc susţin că relaţia lor era departe de a fi perfectă. Deseori, bărbatul devenea agresiv şi o lovea.

Din păcate, ultima lor dispută s-a sfârşit tragic. Olandezul a ucis-o pe Alina cu o armă albă, iar ulterior i-a aruncat cadavrul într-un tomberon – pe o stradă în Moraira, oraşul în care locuiau. Jurnaliştii de la cotidianul spaniol El Pais au relatat ca trupul înfăşurat într-un cearşaf a fost descoperit – după câteva ore – de angajaţii unei firme de salubritate.
Gina, prietena Alinei: “A avut o relație destul de urată cu el, au stat împreună trei-patru ani de zile, dintre care mai mult timp erau despărţiţi decât împreună şi uite că s-a ajuns unde s-a ajuns. Din ce mi-a povestit era un animal de om, era o persoană foarte geloasă, cu toate că avea 60 de ani aproape, dar era un om foarte gelos. Din orice motiv aproape o bătea.”

După autopsie, legiştii au scris în raport că Alina avea mai multe tăieturi în zona gâtului, dar şi plăgi pe antebraţe care sugerează că a încercat să se apere de atacul iubitului ei olandez.

Comportamentul violent al bărbatului era cunoscut autorităţilor judiciare din Spania. Anul trecut individul a fost reţinut după ce vecinii l-au reclamat ca o bate pe Alina. Tot atunci, românca a obţinut şi un ordin de protecţie.

Ana Maria, cumnata Alinei: “Anul trecut, în vară, în iulie a mai fost o dată violent. Vecinii au chemat poliţia şi a fost reţinut el 24 ore. Şi i s-a pus o restricţie pe care el nu a respectat-o. De curând a expirat restricţia şi s-a împăcat cu el.”

Vecinul cuplului: “Nu există justiţie reală în Spania. Pe el îl ştiam foarte puţin. Ne spuneam “Bună ziua” dar niciodată nu am avut prea mult de-a face cu el. Toţi aceşti oameni ar trebui să dispară, dar pentru că nu există justiţie, nu dispar. Într-o comunitate mică cum este aceasta, bineînţeles că este şocant.”

Iubitul olandez al Alinei avea în Spania o afacere în domeniul imobiliar iar cei doi au lucrat împreună. Femeia a lăsat acum orfani de mamă doi copii, o fată de 7 ani şi un băiat de 14 ani. Copiii nu locuiau cu ea.

Nicoleta, prietena Alinei: “O fată foarte cumsecade, o mamă bună. Am rămas şocată azi dimineaţă, nu mă aşteptam.”

Rudele susţin că Alina voia să vină acasă, în România, de Paşti şi chiar îşi cumpărase biletele de avion.

Ultima dată femeia s-a întors acasă în satul natal în decembrie 2018, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Atunci a venit însoţită de iubitul ei, cetăţeanul olandez.

Olandezul a fost reţinut de autorităţile judiciare din Spania iar în fața anchetatorilor şi-a recunoscut crimă. Pentru că nu a vrut să spună unde a ascuns arma crimei, poliţiştii au făcut percheziţii la sediul firmei şi în locuinţa cuplului.

Crima a îndurerat comunitatea din Moraira. Oamenii au ţinut, joi, un moment de reculegere în fața primăriei din localitate.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ea-e-romanca-ucisa-si-aruncata-intr-un-tomberon-in-spania-greseala-care-i-a-adus-sfarsitul.html