Fenomenul care a luat amploare în Italia. Cazul unei badante românce a ajuns în instanță

O badantă româncă de 49 de ani din Catania a fost acționată în instanță, după ce s-a descoperit că s-a căsătorit cu bătrânul de 90 de ani, de care avea grijă.

Curtea din Catania a decis, pe 25 noiembrie, anularea căsătoriei civile dintre un italian de 90 de ani, V.S.F., cu badanta româncă, o femeie de 49 de ani.

Avocații bărbatului de 90 de ani au adus în instanță dovezi că V.S.F era diagnosticat cu demență senilă cu tulburări de comportament și că românca a profitat de deficiența psihică a acestuia forțându-l să se căsătorească civil, scrie livesicilia.it.

Românca a fost obligată de instanță să plătească cheltuielile de judecată.

Potrivit presei locale, fenomenul căsătoriilor între femei tinere și bărbați cu vârste înaintate, uneori declarați invalizi, este unul extrem de răspândit în Italia. Statisticile arată că, în ultimii 10 ani, au existat 30.000 de astfel de căsătorii, ceea ce reprezintă 10% dintre căsătoriile mixte.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/fenomenul-care-a-luat-amploare-in-italia-cazul-unei-badante-romance-a-ajuns-in-instanta.html