Feţită de 10 ani, VIOLATĂ. Poliţia încercă să protejeze violatorul. Opinia publică, extrem de revoltată

O fetiţă de de 10 ani a fost violată în Malmöm iar poliția refuză să divulge descrierea fizică a suspectului sau alte detalii despre anchetă. Mai grav este că poliţia nici nu a vrut să raporteze violul.
Joi după-amiază, o fetiţă de 10 ani a fost violată în Malmö. Poliția are o descriere a suspectului, dar nu a vrut să dezvăluie detalii, a scris Sydsvenskan. Joi, la ora 17:30, a avut loc un viol într-o curte din Malmö, notează samnytt.se.

Fetiţa a fost interogată vineri dar tot ceea ce s-a aflat poliția nu vrea să spună. Inițial, poliția nu a vrut să raporteze cazul, dar procurorul de cameră Charlotte Ottosen a anunțat vineri că este vorba de viol împotriva unui copil.
Opinia publică s-a revoltat iar mesajele de nemultumire au curs după aflarea veştii că încă o fetiţă a fost violată:

„Suedia a devenit un exemplu de groază pentru alte țări, asta se întâmplă atunci când primiți prea mulți imigranți”, a scris un cetăţean suedez.

„Așa este în societatea de astăzi! Autoritățile, politicienii și mass-media fac tot posibilul pentru a proteja acești așa-numiți refugiați!”
„Ofițerii de poliție și procurorii, presa principală și jurnalistii corecți din punct de vedere politic sacrifică femeile suedeze pe altarul imigrației în masă. Este un preț necesar, pe care îl consideră, care trebuie plătit pentru a realiza proiectul de schimb de persoane”, este opinia altui comentator.

„Complicii sunt politicienii care au eliberat criminali necunoscuți. În plus, majoritatea nu sunt expulzați !!!!! Și politicienii implicați sunt liniștiți !!!!! Ar trebui pedepsiți sever”.

„De ce ar trebui să păstrăm violatorii străini în Suedia? ” se întreabă un alt cetăţean.
O fetiță de 10 ani a fost violată. Dar .. de ce poliția nu vrea să iasă cu elemente este foarte clară. Trebuie protejat imigrantul”.

Acest articol a fost preluat de pe evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *