Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, se ascunde într-un hotel de lux din Abu Dhabi

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, se afla în Abu Dhabi, la hotelul Emirates Palace, potrivit ABC. Casa Regala a Spaniei a anunţat luni că fostul suveran, în vârstă de 82 de ani, a plecat în exil.
Potrivit ABC, Juan Carlos a fost preluat din oraşul Vigo din nord-vestul Spaniei de un avion privat care efectua un zbor de la Paris la Abu Dhabi. Regele emerit era însoţit de patru gărzi de corp şi de încă o persoană, iar la sosirea în Emirate grupul a fost transportat cu un elicopter la hotelul menţionat, proprietate de stat.

Tot ABC, precum şi un alt cotidian spaniol, La Vanguardia, au afirmat marţi, fără a specifica sursele informaţiilor, că fostul rege se află în Republica Dominicană, unde a ajuns din Portugalia, şi este găzduit de o familie bogată de plantatori. Miercuri, publicaţiile El Pais şi El Confidencial au scris ca Juan Carlos nu plecase încă din Portugalia.
Citeşte întreaga ştire:https://www.romaniatv.net/fostul-rege-al-spaniei–juan-carlos–se-ascunde-intr-un-hotel-de-lux-din-abu-dhabi_532640.html