Franţa. Şoferul ROMÂN, care transporta droguri de sute de mii de euro, condamnat. „Am fost prost”

Curtea penală din Nisa l-a condamnat, miercuri, pe șoferul român arestat sâmbătă de către vameși. Bărbatul transporta droguri din Spania în Italia.

Întrebat de președintele instanței dacă recunoaşte fapta, românul a răspuns, plângând, „Am fost prost”. Pentru fapta sa, românul a primit trei ani de închisoare și o amendă.

Reamintim că un camion care era condus de un şofer român a fost verificat de către oficialii vamali, la cabina de taxare La Turbie. Controlul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 5:00. Camionul se îndrepta spre Ventimiglia şi era condus de un român de 30 de ani. Ofiţerii au descoperit în mijlocul încărcăturii camionului 77 de pachete care conțineau canabis, în greutate de 82,6 kilograme și cu o valoare de piață de 144.515 euro!

citeste si: Franța: Șofer român venit din Spania, prins cu droguri de sute de mii de euro. Făcuse un „ciubuc“

Iniţial, şoferul camionului, care venea din Spania, a negat că ar fi ştiut ceva de marfa pe care o transporta. Apoi a recunoscut că trebuia să livreze marfa la Savona. Pentru acest transport special urma să primească 5.000 de euro, scrie nicematin.com. Românul a fost plasat în detenție de judecătorul Isabelle Demarbaix-Joando.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/franta-soferul-roman-care-transporta-droguri-de-sute-de-mii-de-euro-condamnat-am-fost-prost_444495.html