Germania. Român înjunghiat în bucătăria casei. Soția, la poliție: „A fost un accident. Curăța cartofi“

O ceartă într-un cuplu de român din Caasmannstrasse, Brandenburg an der Havel, s-a terminat prost: Bărbatul a fost înjunghiat în abdomen și operat de îndată, iar femeia a ajuns în arestul poliției, explicând ce s-a întâmplat de fapt.
Vineri seara târziu, poliția din Brandenburg a fost asă intervină la un caz de violență în familie în Caasmannstrasse. Un bărbat în vârstă de 53 de ani zăcea pe podea într-o baltă de sânge, cu o plagă înjunghiată în stomac. Potrivit anchetatorilor, un cuplu de români s-a certat anterior, iar vecinii au bătut la ușa apartamentului.

Femeia, o româncă în vârstă de 58 de ani, a deschis ușa în stare de șoc. Soțul ei a fost luat apoi cu ambulanța la spital și operat de urgență. Ambii parteneri erau sub influența alcoolului în acel moment, potrivit Maz-online.de.

Femeia, luată în custodia poliției, a spus că a fost un a accident casnic, însă versiunea sa că totul s-a petrecut când curăța cartofi nu pare foarte credibilă. Femeia a fost eliberată sâmbătă după-amiază, însă nu are voie să se întoarcă în apartamentul lor timp de zece zile. Anchetatorii trebuie să determine cum s-a ajuns ca bărbatul să fie înjunghiat.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/germania-roman-injunghiat-in-bucataria-casei-so-ia-la-poli-ie-a-fost-un-accident-cura-a-cartofi_454171.html