Germania. Român săltat de polițiști de pe aeroportul din Koln

Un român de 47 de ani a fost reținut de polițiștii germani, vineri, pe aeroportul Koln. Bărbatul avea pe numele său mai multe mandate de arestare.
Vineri, 13 august 2021, la ora 9:15, ofițerii de la Postul de Poliție Federală al Aeroportului Köln/Bonn au verificat un bărbat care s-a prezentat la controlul de imigrare din Manchester.

În momentul în care polițiștii au efectuat o percheziție, au luat cunoștință de existența unui mandat de arestare pe numele bărbatului de 47 de ani. După ce, în septembrie 2017, Tribunalul districtual din Frankfurt l-a condamnat la o amendă de 1 250 de euro pentru încălcarea Legii privind mărcile, Parchetul din Frankfurt a emis un aviz de arestare pentru el un an mai târziu, la 18 septembrie 2020, deoarece cetățeanul român nu plătise încă o mare parte din amendă.

El era acum amenințat cu o pedeapsă de înlocuire a pedepsei privative de libertate de 39 de zile. Cu toate acestea, bărbatul căutat a reușit să plătească pe loc amenda rămasă de 980 de euro și 77 de euro cheltuieli de procedură, evitând astfel pedeapsa alternativă cu închisoarea.

După ce a plătit, a fost eliberat și și-a putut continua călătoria, informează poliția germană într-un comunicat.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/germania-roman-saltat-de-politisti-de-pe-aeroportul-din-koln_473360.html