Grecia pustie, România plină. Cum arată plajele celor două țări în timpul pandemiei de coronavirus.

Grecia este pustie față de alți ani, Romania este plină până la refuz în locurile cele mai populare.
Plajele de vis din Grecia, aglomerate în această perioadă în anii precedenți, sunt acum adevărate comori pentru cei care doresc liniște și izolare.

Anul 2020 a schimbat complet dinamica concediilor. Într-un an pe care mulți ar vrea să-l uite, românii au fost nevoiți, printre multe altele, să-și ajusteze rapid și opțiunile de călătorie.
Dacă în Grecia e pustiu, în România totul e plin. Oamenii se plâng de aglomerație
Riscurile, restricțiile și incertitudinile au forțat mulți românii să rămână în țară. Astfel, neavând altă variantă convenabilă, foarte mulți au ales să viziteze Romănia.

”Vara aceasta am avut parte de o vacanţă pe litoralul românesc. Menţionez faptul că în ultimii 11 ani am mers doar în Grecia. Am ales să fac asta din cauza pandemiei şi pentru că mi-a fost oarecum frică să părăsesc ţara în contextul actual şi consider că am făcut o greşeală. Am fost extrem de dezamagită de foarte multe lucruri, românii noştri îşi cam bat joc şi nu oferă nimic. Am cheltuit pe 7 zile (atât stăteam şi în Grecia de obicei) mult mai mult decât o făceam în Grecia,” a declarat Ana Maria, pe facebook forum Grecia.
Citeşte întreaga ştire:https://www.fanatik.ro/grecia-pustie-romania-plina-cum-arata-plajele-celor-doua-tari-in-timpul-pandemiei-de-coronavirus-foto-19274518