Hărțuită, amenințată și dată afară din casă. Experiența traumatizantă a unei românce infectate cu coronavirus în Spania

Experiență traumatizantă pentru o româncă infectată cu COVID în Spania. Femeia a fost testată la serviciu, iar rezultatul a venit abia după șase zile. De atunci a început pentru ea un adevărat coșmar. A fost obligată să se mute, după ce colega de apartament a hărțuit-o și a amenințat-o.
Irina Mariana a povestit la Digi24 a aflat abia după șase zile a aflat rezultatul testului, respectiv că este pozitivă la coronavirus.

În toată acea perioadă însă, nu a avut niciun simptom.

A continuat să meargă la muncă și să se întâlnească cu părinții.
După ce a aflat că este infectată, a început pentru ea un adevărat calvar din cauza colegei de apartament, unde stătea cu chirie.

„Am sunat la 112, devenise violentă, bătea în jaluzelele de la balcon, mă întreba când plec. În urma anchetei epidemiologice, după discuțiile cu medicii, am reușit să plec, acum stau cu părinții mei, oricum fusesem în contact cu ei.

Părinții mei sunt tot în Spania. Era varianta să stau cu ei sau să merg într-un centru de carantină, dar până la urmă am ales prima variantă, întrucât în acele șase zile, neștiind că sunt infectată, m-am întâlnit cu ei.

Experiența a fost traumatizantă”, a povestit tânăra, la Digi24.
Citeşte întreaga ştire:https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/hartuita-amenintata-si-data-afara-din-casa-experienta-traumatizanta-a-unei-romance-infectate-cu-coronavirus-in-spania-1346071