Încă o româncă moare în accident rutier în Italia. Al doilea deces la Verona, la câteva zile distanţă

O româncă originară din oraşul Cugir, judeţul Alba, a murit în Italia, în ziua de Paşte, după 10 zile de la un accident rutier grav în care a fost victimă.

Adela S. a lăsat în urmă trei copii – doi băieţi şi o fată – şi un soţ îndurerat. Potrivit presei locale, femeia de 43 de ani a fost lovită de o maşină pe 21 aprilie, în timp ce traversa strada, în Villafranca di Verona. Accidentul a avut loc pe via Postumia. Potrivit larena.it, Adela S. a fost lovită de o Toyota Yaris, în apropierea unui supermarket. În urma accidentului românca a fost rănită grav. Medicii au transportat-o de urgenţă la spitalul Borgo Trento, din Verona, unde a fost internată pe secţia de terapie intensivă. După zece zile de agonie, românca a murit în spital, din cauza rănilor severe. În 22 aprilie, o altă româncă a murit într-un accident rutier la Verona. Femeia în vârstă de 39 de ani mergea să-şi ia acasă fiica de 10 ani de la şcoală, dar exact când traversa regulamentar o stradă, via dell’Esperanto, pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător, a fost spulberată de şoferul de 38 de ani al unui autoturism, care nu a observat-o la timp pentru a evita impactul.
La scurt timp după accident un echipaj de prim-ajutor a sosit la faţa locului, româncei i-a fost acordată asistenţă medicală timp de 45 de minute, a fost stablizată şi transportată la Spitalul Borgo Trento. Din păcate, starea victimei era foarte gravă, decesul consemnându-se la puţin timp după ce a ajuns la unitatea sanitară.

Citeste mai mult: https://adevarul.ro/locale/alba-iulia/Inca-romanca-moare-accident-rutier-italia-doilea-deces-verona-cateva-zile-distanta-1_609118bb5163ec4271ae767d/index.html