Informații utile pentru cetățenii români!

Informații utile pentru cetățenii români din Canada care călătoresc în România
Ambasada României la Ottawa dorește să-i informeze pe cetățenii români din Canada care se pregătesc să călătorească în România asupra următoarelor:
Companiile aeriene își revizuiesc continuu planurile de transport, ceea ce a dus deja la anulări de curse către Europa. Informațiile disponibile la Ambasadă cu privire la operatorii de transport aerian care asigură în continuare curse pe relația Canada – Europa sunt:
Update:
• Air Canada operează curse săptămânale pe următoarele relații: Montreal–Frankfurt (4 curse), Montreal–Londra (2 curse), Montreal–Paris (până la 7 curse), Toronto–Frankfurt (7 curse), Toronto–Londra (7 curse), Vancouver–Londra (3 curse). În luna mai, se reiau cursele Montreal-Bruxelles (4 zboruri), Toronto-Zurich (4 zboruri).
• Lufthansa încă operează 3 zboruri săptămânale pe ruta Montreal–Frankfurt; este foarte probabilă suspendarea curselor începând cu 19 aprilie (se estimează că măsura este valabilă până la 17 mai).
• KLM operează 3 curse pe săptămână pe ruta Toronto–Amsterdam (miercuri, vineri și duminică).
• Air France încă menține 3 zboruri pe săptămână de la Montreal (miercuri, vineri și duminică).
Informațiile referitoare la zborurile transatlantice aflate încă în operare sunt supuse schimbărilor, de aceea recomandăm cetățenilor români să urmărească permanent pe site-urile companiilor aeriene anunțurile cu privire la realizarea curselor. Ambasada va reveni cu informații actualizate cu privire la companiile aeriene care operează curse comerciale către Europa (informația de mai sus se poate regăsi la adresa: mae.ro
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiripesurse.ro/informatii-utile-pentru-cetatenii-romani_1454961.html