Italia. Badantă româncă, hărțuită de fiul unei familii pe care o îngrijea: Era obsedat de ea

S-au cunoscut atunci când ea avea grijă de părinții lui și, pentru o scurtă perioadă de timp au avut o aventură, dar când s-a terminat, el a început să o chinuie cu avalanșe de mesaje la telefon și să o urmărească. Românca de 31 de ani nu a mai suportat să fie obiectul obsesiei bărbatului de 60 de ani, așa că a chemat poliția.
O badantă româncă în vârstă de 31 de ani a depus o plângere la poliția din Prato, după ce fiul bătrânilor pentru care lucrase, un italian de 60 de ani, cu care avusese o scurtă relație, a început s-o hărțuiască. Bărbatul o asalta cu mesaje pe telefon, urmărind-o peste tot. .

Cei doi au avut o relație pentru o scurtă vreme. După ce s-au despărțit însă, iar femeia a încetat să îi mai asiste pe părinții lui, italianul a început să o hărțuiască cu mesaje și apeluri, și să o urmărească atât prin oraș, cât și acasă, potrivit Notizie di Prato.

Obsedat de femeia româncă, bărbatul de 60 de ani sper astfel să o convingă pe tânăra româncă să reia relația cu el. Femeia de 31 de ani, care are o fiică minoră, l-a denunțat pe bărbatul italian la poliție de 3 ori în cursul lunii curente, mai mult de teama că fiica sa, minoră, ar putea păși ceva din cauza obsesiei lui.

Polițiștii l-au prins în flagrant pe bărbat în timp ce stătea în fața locuinței româncei din Prato, polițiștii l-au pus sub arest pe bărbat și l-au condus după gratii.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-badanta-romanca-har-uita-de-fiul-unei-familii-pe-care-o-ingrijea-era-obsedat-de-ea_447784.html