Italia: Bărbat român bătut din motive banale de proprietarul apartamentului pe care l-a închiriat

Un bărbat italian de 34 de ani din localitatea Boville Ernica, provincia Frosinone, a fost denunțat de carabinieri în stare de libertate după ce a agresat un cetățean român căruia i-a închiriat un apartament. Cei doi se pare că s-au luat la ceartă din motive banale legate de gestionarea locuinței.

Faptele au avut loc în seara zilei de sâmbătă, 26 ianuarie 2020, când cei doi s-au întâlnit pentru a lămuri unele chestiuni în legătură cu gestionarea apartamentului închiriat de italian românului, scrie Casilina News. Discuția însă a luat o întorsătură greșită și cei doi au început să se certe, ca mai apoi bărbatul italian să-l lovească pe conaționalul nostru de mai multe ori cu pumnii în față.

Cetățeanul român, un bărbat în vârstă de 47 de ani, nu a stat prea mult pe gânduri și a mers direct la carabinierii din localitate unde a depus o plângere împotriva agresorului, acesta din urmă fiind acum anchetat pentru amenințări și vătămare corporală. Bărbatul italian are de asemenea și alte antecedente penale pentru deținerea de substanțe stupefiante, mai scrie sursa citată.
Citeşte întreaga ştire:https://www.rotalianul.com/italia-barbat-roman-batut-din-motive-banale-de-proprietarul-apartamentului-pe-care-l-a-inchiriat/