Italia: Crăciun de coșmar pentru un român, recepționer într-un hotel. Jefuit sub amenințarea pistolului de o bandă de hoți

Dacă pentru majoritatea oamenilor noaptea trecută a fost un prilej de bucurie, pentru un tânăr român rezident în Milano ajunul Crăciunului a fost un coșmar. Conaționalul nostru nu numai că a fost nevoit să lucreze în noaptea de 24 decembrie din acest an, dar a fost și victima unui jaf pus la cale de un grup mare de infractori.

Potrivit TGCOM24, jaful a avut loc în jurul orei 01:00 și totul s-a petrecut în mod fulgerător. Din primele informații reiese că 10 infractori, toți cu fețele acoperite de măști, au dat buzna în hotelul „The Hub”, situat în zona Certosa de la periferia orașului Milano, unde au spart ușa de la intrare și au început să amenințe recepționerul, un bărbat român în vârstă de 26 de ani. În timp ce unul dintre infractori l-a ținut pe conaționalul nostru sub amenințarea pistolului și l-a obligat să-i dea toți banii din casa de marcat, ceilalți complici au încărcat într-o mașină aparatul bancomat prezentul în holul hotelului.

După jaf, cei 10 infractori au fugit cu toții la bordul a două jeep-uri, mai scrie sursa citată. Carabinieri de la unitatea Porta Magenta din Milano, au dat startul unei anchete pentru a-i descoperi pe răufăcători.
Citeşte întreaga ştire:https://www.rotalianul.com/italia-craciun-de-cosmar-pentru-roman-receptioner-intr-un-hotel-jefuit-amenintarea-pistolului-de-banda-de-hoti/