Italia. Judecătorii, decizie pentru badanta româncă, acuzată de uciderea unui pensionar. Nicoleta l-ar fi torturat și sufocat

Dana Mihaela Nicoleta Chiță, în vârstă de 26 de ani, este acuzată că l-ar fi torturat și ucis pe Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, în Palma di Montechiaro, provincia Agrigento, Italia.
Judecătorii au decis astăzi ca Nicoleta să rămână în arest preventiv, probele împotriva sa fiind incriminatorii, informează newsicilia.it. Astfel, badanta româncă va rămâne după gratii în închisoarea Pasquale Di Lorenzo din districtul Petrusa.

Nicoleta a intrat în vizorul autorităților italiene în luna iulie după ce bătrânul pe care aceasta îl asista a fost găsit mort, în casă, cu mâinile și picioarele legate. Cel care a făcut macabra descoperire a fost fiul vârstnicului, impacientat că de câteva zile părintele lui nu îi mai răspunde la telefon.

Nicoleta ar fi plănuit crima în mai puţin de 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, Nicoleta ar fi plănuit crima în mai puţin de 24 de ore. Badanta româncă l-ar fi torturat pe pensionarul pe care îl îngrijea ca să-i spună unde ţine banii. După ce ar fi luat banii şi l-ar fi ucis pe bărbat, Nicoleta ar fi fugit cu maşina acestuia, pe care, ulterior, i-ar fi dat-o unui cunoscut ca să scape de ea. Doar că individul nu a dus autoturismul la casare, ci l-a păstrat.

În România, Nicoleta era căutată de polițiști pentru furt din locuințe.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-judecatorii-decizie-pentru-badanta-romanca-acuzata-de-uciderea-pensionarului-nicoleta-l-ar-fi-torturat-si-sufocat_456923.html