Italia. Român căutat în țară, prins într-un hotel din Italia. Bărbatul, agresase, anul trecut, un polițist

Un român, în vârstă de 36 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare, pentru lovirea unui polițist, a fost reținut în Rimini, Italia.
Evenimentul a avut loc în România între 14 și 15 iunie 2020. Bărbatul care era în stare de ebrietate a agresat un polițist. Sâmbătă seara, la ora 23.45, un echipaj al polițiștilor a fost solicitat pe via Aprilia, la un hotel, unde fusese depistat un bărbat pe numele căruia exista un mandat european de arestare.

Polițiștii l-au însoțit la birourile Cartierului General al Poliției. În urma unor investigații ulterioare, echipajul de operare a constatat că mandatul fusese emis în urma evenimentelor care au avut loc în noaptea dintre 14 și 15 iunie 2020, când bărbatul, care era beat și furios, a atacat un polițist român, pe care l-a lovit cu pumnul în față. Polițistul rănit a avut nevoie de 12 zile de spitalizare, scrie geronimo.news. Românul de 36 de an a fost pus la dispoziția Curții de Apel din Bologna și dus închisoarea Casetti.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/italia-roman-cautat-in-tara-prins-intr-un-hotel-din-italia-barbatul-agresase-anul-trecut-un-politist_462803.html