Italia. Româncă, bătută cu bestialitate de soţ. Nu îi plăcuse mâncarea oferită

Polițiştii au fost solicitaţi să intervină în localitatea San Teodoro, unde a izbucnit un scandal domestic.
Noaptea trecută, un bărbat, cetăţean român, de 42 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, şi-a agresat soţia, pe care a bătut-o. Se pare că i-a cerut soţiei un peşte la cină, însă aceasta gătise altceva. Astfel, bărbatul a început să o insulte și apoi a bătut-o cu pumnii și palmele, sub ochii copilului lor.

Pentru a se proteja și pe ea, și pe copil, femeia s-a închis în camera alăturată, unde a intrat şi soțul ei, spărgând geamul uşii, iar cioburile au rănit-o pe femeie. În cele din urmă, femeia şi copilul au reuşit să iasă din casă şi au solicitat intervenția poliției.

Românca a declarat oamenilor legii că acte de violență au loc de mulți ani și că nu mai vrea să locuiască cu acest bărbat. Vecinii au confirmat certurile zilnice care au loc în locuinţa românilor, scrie ligurianotizie.it.

După ce au constatat situația de urgență, polițiștii l-au reţinut pe bărbat, care este acuzat de acte de violenţă domestică. Femeia a ajuns la spital pentru primi îngrijiri medicale.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-romanca-batuta-cu-bestialitate-de-sot-nu-ii-placuse-mancarea-oferita_445843.html