Italia. Un român a creat panică într-un autobuz. A amenințat cu cuțitul și a scuipat o pasageră

Un român stabilit în Italia a fost arestat pentru că a generat haos într-un autobuz din Pegli. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a amenințat cu cuțitul o pasageră și a scuipat-o. Din primele date ale anchetei, totul s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool excesiv.
Carabinierii din Pegli l-au reținut pe tânărul român, care a generat scandal într-un autobuz. Bărbatul avea asupra sa un cuțit și a amenințat-o pe una dintre pasagere, fără niciun motiv, relatează Liguria Notizie.

Mai mult decât atât, a fost necesară întreruperea circulației cu acel mijloc de transport, pentru ca lucrurile să nu iasă de sub control. Supărat că a fost prins chiar în momentul scandalului, românul a scuipat-o pe tânăra speriată deja din cauza cuțitului pe care l-a îndreptat asupra ei.

Bărbatul va fi cercetat pentru tulburarea liniștii publice, pentru port de arme albe și ameinințare, precizează sursa citată. Pentru faptele lui, riscă până la 5 ani de închisoare, dar și amendă penală, conform Codului Penal italian.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-un-roman-a-creat-panica-intr-un-autobuz-a-amenintat-cu-cutitul-si-a-scuipat-o-pasagera_476656.html