O avocată româncă, găsită moartă într-un apartament de lux din Franţa. Cine este principalul suspect

O tânără avocată româncă şi-a găsit sfârşitul, după ce a petrecut cu soțul ei, într-un apartament de lux, în Franța! Soțul femeii a fost cel care a sunat la numărul de urgență și a anunțat decesul.
El le-a spus anchetatoril că a găsit-o întinsă, la baza scărilor din casă. Criminaliștii însă au examinat cadavrul şi au concluzionat că femeia a fost ucisă. Acum soțul avocatei este reținut.

Medicii legişti au stabilit că rănile prezente pe trupul româncei nu puteau fi obţinute în urma unei banale căzături pe scări, aşa cum a declarat soţul ei în momentul în care a alertat poliţia. Procurorii cred că la mijloc este vorba despre o crimă, de aceea soţ, şi principalul suspect, a fost reţinut. Dacă va fi găsit vinovat pentru crimă, bărbatul riscă până la 30 de ani de închisoare.

Cei doi, românca şi soţul ei, cetăţean englez, locuiau în Marea Britanie, însă, în perioada pandemiei, în situaţia de urgenţă, au stat separat. În momentul în care s-au reîntâlnit, au ales să plece într-o vacanţă, în Franţa. Încă din prima seară, ei au petrecut şi au băut foarte mult alcool. A doua zi, în zori, românca a fost găsită moartă.

Vecinii le-au declarat anchetatorilor că toată noaptea, din apartamentul celor doi, s-au auzit ţipete.
Citeşte întreaga ştire:https://www.romaniatv.net/o-avocata-romanca-gasita-moarta-intr-un-apartament-de-lux-din-franta-principalul-suspect-este-sotul-englez-care-ar-fi-ucis-o_527544.html