O îngrijitoare din România, prinsă în Austria cu zeci de bijuterii furate ascunse într-un sac de gunoi

Îngrijitoarea româncă de 43 de ani a fost arestată de polițiștii austrieci după ce, în urma unei percheziții în camera în care locuia din Eberndorf (Carintia), au fost găsite zeci de bijuterii furate. Ofițerii au găsit în total 39 de bijuterii pe care ea le-a sustras de la persoanele de care avea grijă începând cu luna octombrie, a informat Știri Diaspora, care citează ziarul Krone.
Badantei din România i-au fost confiscate ceasuri de lux, inele, lanțuri și cercei de aur. Femeia ascunsese bijuteriile într-o pungă de gunoi, sub o saltea. 11 dintre bijuteriile furate îi aparțineau unui bărbat din Burgenland, unde fusese angajată de la mijlocul lunii octombrie până pe 11 noiembrie. Un lanț de aur îi aparținea chiar femeii care o îngrijește în prezent. Cuantumul prejudiciului este încă necunoscut, dar este probabil că se ridică la câteva mii de euro, potrivit Krone. Hoața a fost plasată la Centrul de Detenție al Poliției din Klagenfurt, unde va rămâne în arest până va fi emisă interdicția de ședere și deportarea ei în România.
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/o-ingrijitoare-din-romania-prinsa-in-austria-cu-zeci-de-bijuterii-furate-ascunse-intr-un-sac-de-gunoi-3312222