O româncă din Italia a murit în fața casei. A cerut ajutorul unei persoane, dar a decedat până la sosirea ambulanței

O româncă rezidentă în localitatea italiană Fondi, provincia Latina din Lazio, a decedat în după-amiaza zilei de luni, 1 martie 2021, în fața casei sale. Conaționala noastră a început să se simtă rău și a cerut ajutorul unei persoane care se afla în trecere, dar până la sosirea ambulanței femeia a murit.

Potrivit publicației locale H24 Notizie, tragedia s-a întâmplat pe via Gian Battista Vico din orășelul menționat mai sus, unde victima locuia de mult timp. În vârstă de 60 de ani, femeia de origine română se afla în fața locuinței sale, în jurul orei 16:30, când a apelat la ajutorul unei femeie de pe stradă, acuzând o stare de rău și rugând-o să o asiste pentru a ajunge în casă.

Femeia care i-a sărit în ajutor a solicitat imediat o ambulanță la fața locului, dar conaționala noastră a murit până la sosirea acesteia. Personalul medical n-a mai putut face altceva decât să constate decesul.

La fața locului au intervenit apoi și carabinierii pentru a verifica dinamica tragediei, iar trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat ulterior de o agenție de pompe funebre la capela cimitirului din Fondi. Anchetatorii nu au solicitat să fie efectuată autopsia, investigațiile indicând că victima a murit în urma unui infarct.
Citeste mai mult:https://www.rotalianul.com/romanca-din-italia-murit-in-fata-casei-sale-cerut-ajutorul-unei-trecatoare-si-murit-pana-la-sosirea-ambulantei/