O tânără româncă din Italia s-a aruncat de la etajul 14 al unei clădiri. Avea numai 20 de ani

Tragedia s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 13 octombrie 2020, în centrul orașului Latina din Lazio unde o tânără româncă de numai 20 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unei clădiri.
Potrivit publicației locale Luna Notizie, gestul extrem al conaționalei noastre a fost pus în practică de aceasta în jurul orei de prânz de ieri. Nu se cunosc încă motivele care au împins-o să recurgă la un asemenea gest, dar se pare că suferea de depresie de ceva timp.
Tânăra de 20 de ani a decis astfel să sară în gol de la etajul 14 al unui zgârie-nori din centrul orașului, iar corpul ei s-a prăbușit în curtea clădirii, cunoscută în localitate sub numele de „Palazzo Pennacchi”, situat pe Viale Don Giuseppe Morosini.

Din primele informații reiese că fata locuia în Italia cu mama ei.
Reamintim pe această cale tuturor românilor din Italia că avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani)
– http://www.azzurro.it
– http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat)
– Telefon 19696
Telefono Amico
– http://www.telefonoamico.it
– Telefon: 199 284 284
Tot pe teritoriul Italiei mai este în curs, proiectul ”Itaca”, care oferă ajutor, susținere, informații și instrumente utile pentru depășirea depresiei. Cei interesați pot suna la numărul verde:

800.274.274 sau pot trimite un e-mail la [email protected]

Deasemenea, Fundația IDEA, (Istituto per la ricerca e la prevenzione della depressione e dell’ansia), a pus la dispoziție numărul verde: 800 538 438.

Discuțiile cu persoanele calificate, ședințele cu psihologii, au toate un caracter de confidențialitate secret, nicio informație privitoare la pacient, la afecțiunile sale sau la terapia folosită nu pot deveni publice fără acordul expres al acestuia.
Citeşte întreaga ştire:https://www.rotalianul.com/tanara-romanca-din-italia-s-a-aruncat-de-la-etajul-14-al-unei-cladiri-avea-numai-20-de-ani/