Olanda. Un român a intrat intenționat cu mașina într-un grup de fete în fața unui bar

Polițiștii din Olanda caută un român, după ce tânărul intrat cu mașina într-un grup de fete în fața unui bar din Olanda.
Incident șocant în Olanda, duminică dimineață. Un român a intrat cu mașina într-un grup de fete care se aflau în fața unui bar. Poliția îl caută acum pe român, după ce acesta a fugit de la locul accidentului.

Potrivit publicației omroepbrabant.nl, mai multe persoane au fost rănite după ce un tânăr s-a enervat și a lovit intenționat un grup de fete care stăteau în fața barului Jolly Jester din localitatea Rijsbergen.

„Un retardat! Nu e pur și simplu o întâmplare!”, a spus Nicole van Rijen, proprietara localului.

Femeia a povestit ce s-a întâmplat: „A fost o petrecere foarte frumoasă, cu aproximativ cincizeci de invitați. Fetele s-au gândit să facă o petrecere în pijamale. Românul s-a supărat și a fugit brusc. Nu știu ce s-a întâmplat, probabil că s-a certat cu cineva”.

Aproximativ cincisprezece fete erau pe trotuar în momentul în care românul s-a urcat în mașină și a intrat în plin în grup. Mai multe fete au fost rănite, una dintre ele fiind transportată la spital.

„Un idiot!”, mai spune Nicole van Rijen.

Proprietara a predat poliției imaginile de pe camerele de supraveghere. Oamenii legii îl caută acum pe românul care a fugit după coliziune. Mașina ar fi un break de culoare neagră.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/olanda-un-roman-a-intrat-intentionat-cu-masina-intr-un-grup-de-fete-in-fata-unui-bar_453015.html