Plăcuțele suedeze de pe mașină i-au adus mari probleme unui român, în Olanda

Plăcuțele de înmatriculare suedeze montate pe mașină i-au adus mari bătăi de cap unui tânăr român. Deși nu este vorba despre acele plăcuțe suedeze, care aveau un „mesaj“ pentru PSD“, numerele tot i-au fost confiscate, cu tot cu mașina pe care erau montate.
Un român în vârstă de 20 de ani a rămas fără mașină, miercuri după-amiază, după ce poliția olandeză l-a tras pe dreapta undeva pe A4, la localitatea Hoofddorp. Vehiculul avea plăcuțe de înmatriculare suedeze care nu mai erau valabile. De asemenea, bărbatul nu avea permis de conducere.

Agenții de la Departamentul de Infrastructură al Unității Naționale au văzut mașina pe A4. În urma verificării datelor mașinii în baza de date, autoritățile au descoperit că numerele de înmatriculare fuseseră suspendate și nu era înregistrat niciun proprietar pentru acele numere. Acest lucru face ca numărul de înmatriculare să fie invalid, potrivit presei locale.

În termeni polițienești se vorbește despre o „mașină fantomă”, mai ales că nu exista nici o asigurare obligatorie pentru vehicul. După ce au avut toate datele complete, autoritățile belgiene au reținut atât numerele de înmatriculare, cât și mașina „fantomă“, iar românului i-au întocmit dosar penal.

Amintim că un alt român care avea plăcuțe suedeze pe mașina sa a intrat în vizorul autorităților. Deși faptele sale de „vitejie“ datează de aproape 2 ani, mesajul scris (M**EPSD) s-a tot perpetuat.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/placu-ele-suedeze-de-pe-ma-ina-i-au-adus-mari-probleme-unui-roman-in-belgia_437877.html