Polonia redeschide toate școlile pe 1 septembrie, în pofida creșterii numărului de infectări – a anunțat ministrul polonez al Educației

Polonia vrea să îşi redeschidă toate şcolile pe 1 septembrie, a anunţat miercuri ministrul polonez al Educaţiei, în pofida creşterii din ultima perioadă a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, transmite Agerpres.
“Pe 1 septembrie elevii se întorc în școli. Facem totul pentru a ne asigura că învață în condiții de siguranță. Pregătim soluții – orientări sanitare și soluții legale care să vă permită să răspundeți corespunzător și să luați deciziile corecte atunci când apare izbucnirea infecției“, a anunțat chiar în această dimineață ministrul polonez al Educaţiei, Dariusz Piontkowski.

Într-o primă fază, Polonia a avut succes în eforturile depuse pentru a controla epidemia de COVID-19, însă numărul cazurilor de persoane infectate a început să crească după ce restricţiile ce vizau adunările publice au fost relaxate. Marţi, autorităţile poloneze au anunţat pentru a patra zi consecutivă un număr record de cazuri – 680.
Citeşte întreaga ştire:https://www.g4media.ro/polonia-redeschide-toate-scolile-pe-1-septembrie-in-pofida-cresterii-numarului-de-infectari-a-anuntat-ministrul-polonez-al-educatiei.html