Prima companie aeriană care a testat rapid de COVID-19 pasagerii, înaintea unui zbor

Compania aeriană din Emiratele Arabe Unite a testat rapid de COVID-19 pasagerii înaintea unui zbor Dubai – Tunis şi doreşte să o extindă în viitor.
Emirates Airlines este prima companie aeriană care a efectuat teste rapide COVID-19 pentru pasagerii săi. S-a întâmplat acum 4 zile, la un zbor Dubai – Tunis. Rezultatele au fost disponibile în 10 minute, iar testele au fost realizate în zona de check-in din terminalul 3 al Aeroportului Internațional Dubai.
Formalitățile de check-in și de îmbarcare ale companiei aeriene au fost adaptate măsurilor de distanțarea socială.
Barierele de protecție au fost instalate la fiecare birou pentru a oferi măsuri suplimentare de siguranță pasagerilor și angajaților, iar mănușile şi măștile sunt obligatorii pentru toți angajații de la aeroport. În prezent, bagajele de mână nu mai sunt acceptate la bord, excepţie făcând laptopurile, poşetele sau obiectele pentru copii.
Pasagerii sunt obligați să poarte propriile măști atunci când se află în aeroport și la bordul aeronavelor și să respecte instrucțiunile de distanțare socială. De asemenea, toate aeronavele Emirates sunt dezinfectare după fiecare călătorie.
300 de miliarde de dolari se estimează că vor fi pierderile suferite de companiile aeriene din cauza pandemiei de coronavirus
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/prima-companie-aeriana-care-a-testat-rapid-de-covid-19-pasagerii-inaintea-unui-zbor-2961835