Restricții drastice în Anglia și Franța, pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Milioane de oameni, în carantină

Peste 20 de milioane de oameni din marile orașe ale Franței au intrat în carantină pe timpul nopții. La rândul lor, peste 28 de milioane de englezi trăiesc de astăzi cu restricții pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Oficiul Național de Statistică estimează la 27.900 numărul de noi cazuri zilnice în Anglia. După o reuniune a miniștrilor de externe la Luxemburg, acum cinci zile, doi au fost testați pozitiv: șefii diplomațiilor din Austria și din Belgia.

A fost liniște pe străzile Parisului la începutul unei luni de carantină nocturnă.

Taximetrist: ”Normal, sâmbătă noaptea pe Champs Elysee este trafic aglomerat și avem clienți. De acum, gata cu clienții pe timp de noapte, în următoarele 3 săptămâni”.

La fel ca în primăvară, nimeni nu mai poate ieși din casă, între 9 seara și șase dimineața, dacă nu merge sau revine de la lucru, sau dacă nu are o urgență medicală. Sunt vizați de interdicții peste 20 de milioane de francezi din regiunea Parisului şi din zonele metropolitane ale celor mai mari oraşe din Franţa.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/franta-si-anglia-au-introdus-restrictii-drastice-pentru-limitarea-raspandirii-coronavirusului.html