Român condamnat la 14 ani de închisoare, în Italia. Individul își bătea zilnic soția în fața copilului lor și își stingea țigările pe corpul femeii

Violată, maltratată și torturată cu o cruzime greu de imaginat, chiar și în fața copilului lor minor. Acesta este coșmarul prin care a trecut o româncă din Italia, scrie publicația Il Messaggero, citată de Știri Diaspora. Soțul violent, 43 de ani, a fost condamnat de Judecătoria din L’Aquila la 14 ani de închisoare.
Procurorii au prezentat în instanță un rechizitoriu aproape neverosimil. Potrivit documentului, bărbatul arestat a acționat „cu tortură și cruzime, obligând femeia cu violență și amenințări cu moartea să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale”. Mai mult, soțul a stins țigara aprinsă de mai multe ori pe diferite părți ale corpului părții vătămate și i-a pus cuțitul la gât, amenințând-o că o omoară.
„I-a ars pielea, a lovit-o brutal cu pumnii în diferite părți ale corpului, provocându-i vânătăi, julituri pe stern și vânătăi pe față. Toate acestea se întâmplau zilnic. La un moment dat, i-a rupt buza și i-a provocat o rană la ochi”:Rechizitoriul procurorilor:
Uneori, abuzurile se întâmplau chiar în fața fiului lor minor, mai scrie sursa citată.
Cuplul locuia în L’Aquila, oraș cu circa 70.000 de locuitori, capitala regiunii Abruzzo și a provinciei cu același nume din centrul Italiei. Potrivit Il Messaggero, bărbatul a fost condamnat la 14 ani de închisoare.
Citeste mai mult:https://www.libertatea.ro/stiri/roman-condamnat-la-14-ani-de-inchisoare-in-italia-individul-isi-batea-zilnic-sotia-in-fata-copilului-lor-si-isi-stingea-tigarile-pe-corpul-femeii-3379936