Român judecat în Germania pentru că și-a omorât soția: „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”

Un român de 41 de ani este judecat pentru omor la Bonn, după ce și-a ucis soția cu 18 lovituri de cuțit, la sfârșitul anului trecut.

Crima s-a petrecut după ce femeia l-a anunțat că nu pleacă de Crăciun împreună cu el în România, pentru că ea preferă să rămână în Germania, cu amantul, relatează express.de.

Cei doi erau căsătoriți de 8 ani și locuiau în Germania, la Waldbröl. O bună perioadă de timp, relația lor a fost foarte bună. Ba chiar voiau să meargă la o clinică de fertilizare, după ce femeia a aflat că nu putea să rămână însărcinată.

Însă toate planurile s-au năruit după ce femeia, de 28 de ani, s-ar fi îndrăgostit de un coleg de muncă al soțului ei și a vrut să divorțeze.

Potrivit anchetatorior din Bonn, românul de 41 de ani, instalator, și-a ucis soția pe 26 noiembrie 2019, după ce a înjunghiat-o de 18 ori în gât. Bărbatul și-a recunoscut fapta.

Bunica acestuia, care locuia cu ei în Germania, l-a văzut plin de sânge și a sunat la urgențe. Femeia a fost dusă la spital, unde a murit câteva ore mai târziu. Ulterior, bărbatul a fost arestat.

Mărturiile făcute în instanță
Avocatul românului spune că acesta a trăit un coșmar în săptămânile dinaintea crimei, după ce soția l-a anunțat că are un amant și are de gând să îl părăsească. Din acest motiv, scandalurile erau în casa lor la ordinea zilei.

Cu o zi înainte de crimă, bărbatul spune că soția l-a anunțat că nu pleacă de Crăciun împreună cu el în România. A urmat un scandal monstruos, în cursul căruia ea l-ar fi insultat. „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”, a declarat românul în fața instanței.

După ceartă, bărbatul a încercat să se sinucidă intrând în plin cu mașina într-un copac, dar a scăpat nevătămat în urma accidentului. S-a întors acasă, a luat masa împreună cu soția, după care i-a mărturisit ce a făcut.

S-au luat din nou la ceartă, iar de data acesta scandalul s-a încheiat într-o baie de sânge. „Am luat apoi cuțitul pe care îl aveam întotdeauna în dormitor și am înjunghiat-o. Nu mai aveam niciun control. Aceste fapte mă vor urmări mereu și voi regreta gestul toată viața mea”, a declarat bărbatul în fața instanței.

Procesul este în curs de desfășurare.
Citeşte întreaga ştire:https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/roman-judecat-in-germania-pentru-ca-si-a-omorat-sotia-mi-a-spus-ca-sunt-un-pitic-urat-cu-care-s-a-casatorit-doar-din-mila-1302325