Român prins după ce a circulat 20 de ani cu un permis de conducere fals, în Irlanda de Nor

Un român de 41 de ani a fost prins în Portadown, Irlanda de Nord, sub acuzaţia de folosire a unui document fals, el circulând 20 de ani cu un permis de conducere contrafăcut.
Românul a fost prins în noiembrie de poliţiştii nord-irlandezi, aceştia dându-şi seama că permisul de conducere este fals.
Conform Armaghi, românul a fost dus în faţa instanţei şi, astfel, a fost făcută lumină în cazul său.

A recunoscut că nu a dat niciodată examen pentru a obţine permisul şi a precizat că a cumpărat permisul cu 1.000 de mărci germane de la un bărbat, în Bucureşti, în urmă cu 20 de ani.
Culmea, însă, deşi a recunoscut cele de mai sus, românul a precizat că nu s-a gândit că permisul este unul fals, considerând că este unul autentic.

Asta şi pentru că în baza permisului respectiv a reuşit să obţină o asigurare auto emisă de o companie din Irlanda de Nord.

Avocatul românului l-a apărat pe acesta precizând că românul nu a fost implicat în vreun incident rutier, are soţie şi trei copii, este singurul care aduce un venit în casă, a colaborat în permanenţă pe parcursul anchetei şi chiar a plătit pentru asigurarea emisă în Irlanda de Nord, banii respectivi urmând a fi pierduţi.

În cele din urmă, magistraţii l-au iertat pe român de închisoare. A primit interdicţie de a mai conduce un autovehicul în următoarele şase luni şi are de achitat o amendă de 365 de lire sterline.
Citeşte întreaga ştire:https://observator.tv/extern/roman-prins-permis-fals-332938.html