România prelungeşte suspendarea zborurilor către şi dinspre Spania

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni seara, că a fost prelungită suspendarea zborurilor către şi dinspre Spania, până pe data de 14 mai inclusiv.
„Am emis Ordonanţa militară nr. 11, care reglează unele aspecte ce ţin de continuarea unor măsuri adoptate în ordonanţele militare anterioare. Primul punct (…) este legat de suspendarea zborurilor către Spania şi din Spania către aeroporturile din România, este continuarea suspendării care expiră astăzi şi este valabilă până în 14 mai inclusiv”, a declarat Marcel Vela, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.
Marcel Vela a mai spus că urmează ‘o perioadă grea’, care trebuie gestionată cu aceeaşi atenţie, pentru că „este păcat să stricăm ce am realizat timp de două luni”.

„Toate aceste eforturi trebuie să le analizăm, să le cântărim şi să hotărâm că trebuie să fim extrem de vigilenţi, extrem de responsabili în continuare, deoarece virusul nu se odihneşte, nu intră în vacanţă”, a spus Vela, care a prezentat Ordonanţa Militară nr. 11.
Citeşte întreaga ştire:https://incont.stirileprotv.ro/transporturi/romania-prelungeste-suspendarea-zborurilor-catre-si-dinspre-spania-cand-se-reiau-cursele.html