Românul împușcat în Italia, în timpul unui jaf, considerat de prieteni un “Robin Hood”

Un tânăr de 32 de ani originar din Ianca, judeţul Brăila, a fost împuşcat mortal în timp ce încerca să jefuiască, împreună cu alte persoane, o vilă din apropiere de Bologna.

Paznicul domeniului ar fi tras la întâmplare cinci focuri de armă, ca să îi sperie pe hoţi, iar dimineaţa a fost găsit trupul fără viaţă al tânărului român.

Poliţia din Brăila a confirmat că trupul, iniţial neidentificat, este al lui Georgian Ene, un tânăr de 32 de ani din oraşul Ianca. El a fost ulterior recunoscut şi de tatăl lui, care a aflat despre incidentul nefericit de pe reţelele sociale. Potrivit presei italiene, tânărul ar fi făcut parte dintr-o grupare care ar fi dat nu mai puţin de şase spargeri, în 3 ore, în noaptea respectivă.

Paznicul vilei din Bazzano le-a spus anchetatorilor că a auzit zgomote suspecte şi a tras cinci focuri de armă cu intenţia de a-i speria pe hoţi. Bărbatul de 68 de ani este cercetat acum pentru omor calificat.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/romanul-impuscat-in-italia-in-timpul-unui-jaf-considerat-de-prieteni-un-robin-hood.html