Șase noi curse în străinătate lansate de pe Aeroportul Bacău/ Blue Air mai lansează doua curse de pe aeroportul București către Munchen și din Iași către Verona

Operatorul aerian Blue Air anunţă lansarea a opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din Bucureşti, Iaşi şi Bacău, începând din vara acestui an.
Potrivit unui comunicat de presă la companiei, transmis Agerpres, din Bucureşti, în data de 15 iunie, va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iaşi către Verona, unde vor fi programate câte trei zboruri pe săptămână.

Totodată, Blue Air lansează şase noi rute de pe aeroportul din Bacău, respectiv către: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul Internaţional „George Enescu”.

Astfel, începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călători cu Blue Air către 15 destinaţii diferite: Atena, Bruxelles, Birmingham, Bologna, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart şi Torino.

Aceste rute se adauga celorlalte nouă operate în prezent de Blue Air de pe aeroportul băcăuan – spre Bruxelles, Bologna, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Roma si Torino. „Pretul biletelor catre noile destinatii porneste de la 19,99 euro”, a declarat Carsten Schaeffer, director comercial Blue Air.

Pasagerii pot să-și rezerve deja biletele de pe site-ul companiei Blue Air.

Conducerea Aeropotului “George Enescu” a investit semnificativ în infrastructură în ultimii ani, atrăgând peste 55 de milioane de euro. In acest an, principala investitie pentru aeroportul bacauan îl reprezenta constructia unei noi piste moderne pe care vor putea ateriza avioane de mare capacitate. „Chiar din aceasta luna s-a dat ordinul de incepere a modernizarii suprafetelor de aterizare/decolare, deci o pista noua, cai de rulare noi, sisteme de balizaj noi, totul finantat din fonduri europene”, a declarat pentru G4Media, Oana Chelaru, directorul general al aeroportului “George Enescu” din Bacau.

Preţul biletelor către noile destinaţii porneşte de la 19,99 euro, iar prin programul de abonamente anuale Blue Benefits, pasagerii şi partenerii lor de călătorie beneficiază de reduceri la biletele de avion, precum şi pentru bagajele de cală.

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, operează avioane tip Boeing 737 şi are în derulare un program amplu de înnoire a flotei pentru a oferi pasagerilor cele mai bune condiţii de călătorie.

În 15 ani de activitate, Blue Air a transportat mai mult de 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.
Citeşte întreaga ştire:https://www.g4media.ro/sase-noi-curse-in-strainatate-lansate-de-pe-aeroportul-bacau.html