Sfârșit tragic pentru un român din Spania: a murit înjunghiat de iubitul spaniol al mamei sale

Un român în vârstă de doar 21 de ani a murit în Cartagena, comunitatea autonomă Región de Murcia, după ce a fost înjunghiat în gât de partenerul mamei sale, în timpul unui scandal iscat într-o casă din cartierul Concepción. Criminalul, un bărbat de 41 de ani, a fost arestat.

Potrivit unui comunicat al poliției citat de presa locală, incidentul s-a petrecut aseară, după ora 22.00, într-o casă de pe strada Virgen del Romero. În urma unui scandal pornit între băiat și mama sa în vârstă de 38 de ani, femeia a fost rănită ușor.

Se pare că partenerul femeii, cetățean spaniol, a intervenit între cei doi și i-a reproșat tânărului tonul vocii pe care îl folosea cu mama sa. De aici scandalul a escaladat și mai mult, iar finalul a fost unul tragic, spaniolul înfigând un cuțit în gâtul fiului iubitei sale. Din păcate, tânărul a sângerat până la moarte înainte ca medicii să intervină.

Vecinii familiei au sunat la 112 și au raportat scandalul care se auzea din interiorul unei locuințe. Ulterior, vecinii au raportat că un tânăr a fost grav rănit în urma unui atac cu cuțitul.

La fața locului au fost mobilizate patrule ale Poliției Locale din Cartagena, care au solicitat asistență medicală pentru tânăr și mama sa, astfel că au asistat două unități mobile de urgență cu personal de sănătate din cadrul serviciului de urgență și urgențe sanitare 061.

Din păcate, tânărul a suferit răni severe la gât iar viața sa nu a mai putut fi salvată, relatează publicația Heraldo.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/sfarsit-tragic-pentru-un-roman-din-spania-a-murit-injunghiat-in-gat-de-iubitul-spaniol-al-mamei-sale_474489.html