Sibianul arestat pentru o crimă în Spania – A ucis cu sânge rece un marocan în Marbella

Noi detalii ies la iveală în cazul bărbatul din Avrig care a omorât un om în Spania. Potrivit presei spaniole, crima a avut loc în Marbella, în toamna anului trecut.
Polițiștii sibieni ai Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat, vineri, o acțiune specifică pe linia depistării persoanelor care se sustrag punerii în aplicare a măsurilor dispuse de autoritățile judiciare. Cu această ocazie, pe raza orașului Avrig, oamenii legii au depistat și prins un localnic în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare.
Potrivit The Olive Press, sibianul de 29 de ani este acuzat că a împușcat doi marocani, în Marbella. Unul dintre bărbați, în vârstă de 66 de ani a murit pe loc, iar celălalt bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost rănit grav. Crima a avut loc la data de 15 noiembrie 2019. Sibianul era însoțit atunci de încă un român, de 39 de ani, din județul Hunedoara.

Autoritățile spaniole i-au identificat pe principalii suspecți la cinci zile de la teribila crimă. Cel care a pus la cale totul este un bărbat din Spania de 54 de ani, care a fost prins în ianuarie în Malaga. La finalul lunii februarie, au fost prinși și cei doi români. Anchetatorii cred că uciderea a fost legată de o așa-numită răscoală. S-ar părea că o bandă criminală fura droguri de la cealaltă.

Criminalul din Avrig se află acum în arest la domiciliu pentru 15 zile. El este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, respectiv tentativă la omor. Detalii de la polițiștii sibieni AICI.

Citeşte întreaga ştire:https://www.oradesibiu.ro/2020/05/25/sibianul-arestat-pentru-o-crima-in-spania-a-ucis-cu-sange-rece-un-marocan-in-marbella/