Șofer român de autocar jefuit în Italia de trei africani

Un șofer român de autocar a fost jefuit în Italia în după-amiaza zilei de duminică, 7 iunie 2020, de trei tineri originari din Africa Occidentală. Conaționalul nostru se afla cu autocarul în staționare din cauza unei defecțiuni în localitatea Palermo când a fost atacat de cei trei infractori.

Potrivit Palermo Today, totul s-a întâmplat pe via Pecoraino din zona industrială Brancaccio, din localitatea siciliană menționată mai sus, unde autocarul se afla staționat. Profitând de faptul că șoferul se afla singur în mijlocul de transport, trei indivizi au intrat peste el în autocar și, în urma unei încăierări între cetățeanul român și aceștia, infractorii au reușit să-i fure conaționalului nostru telefonul mobil, precum și suma de 100 de euro. Ulterior, atacatorii au fugit, în timp ce șoferul, fără să stea prea mult pe gânduri, a sunat la 112 pentru a denunța fapta acestora.

În urma descrierii complete furnizată de victima acestui jaf în fața agenților de poliție, forțele de ordine au reușit în scurt timp să-i localizeze pe jefuitori pe via Messina Marine unde au fost blocați și puși sub arest imediat. Asupra acestora a fost găsită suma de bani furată, precum și telefonul mobil al victimei.

În urma identificării infractorilor, polițiștii au constatat că este vorba despre doi cetățeni extracomunitari originari din Ghana, în vârstă de 22 și 34 de ani, și un cetățean originar din Gambia în vârstă de 21 de ani.
Citeşte întreaga ştire:https://www.rotalianul.com/sofer-roman-de-autocar-jefuit-in-italia-de-trei-africani/