Spania: cel mai scăzut bilanț zilnic al deceselor provocate de Covid-19

Spania a raportat duminică cel mai scăzut bilanț zilnic de decese de COVID-19 din aproape o lună de zile, anume 410. Bilanțul total al morților a ajuns astfel la 20.453. Duminică, Spania a informat totodată despre 4218 de cazuri noi, aducând totalul cazurilor înregistrate de la începutul pandemiei la 195.944 – al doilea din lume, după Statele Unite. Cel mai influent oficial medical din țară, Fernando Simon, a spus că ultimele date sunt dătătoare de speranță, arătând că țara este „pe calea cea bună”.

Tot duminică, premierul italian Giuseppe Conte a spus că va indica limpede „în zilele următoare” dacă vor fi relaxate unele restricții. „Lucrăm la niște propuneri să relaxăm măsurile în așa fel încât să putem să trăim cu virusul în lunile următoare, în condiții de securitate maximă”, a spus Conte într-un interviu apărut în cotidianul Il Giornale.
Citeşte întreaga ştire:https://moldova.europalibera.org/a/spania-cel-mai-sc%C4%83zut-bilan%C8%9B-zilnic-al-deceselor-provocate-de-covid-19/30564418.html