Spania. O familie de români ÎMPIEDICATĂ să se mute în bloc: ALARMĂ într-un cartier întreg

Doi tineri, chiriași ai unui apartament de pe strada Jaume Balmes din Palma, au observat, sâmbăta trecută, cum o familei de români a încercat să intre în interiorul unui apartament, situat la etajul al doilea al clădirii lor.
Cei doi tineri au găsit situația destul de suspectă și au decis să-l contacteze proprietarul apartamentului, care, întâmplător, era şi proprietarul apartamentului în care locuiau cei doi. Femeia și-a alertat avocatul și le-a cerut tinerilor să sune la poliție și să împiedice intrarea persoanelor necunoscute până la sosirea agenților. Intruşii reuşise deja să aducă în hol mai multe obiecte personale. La uşa casei se aflau două femei în vârstă și un copil.

Poliția Locală din Palma a verificat că persoanele care intenţionau să intre în apartament nu aveau niciun act legal care să le permită acest lucru. Intrușii au declarat că, acum câteva zile, au văzut o reclamă pe internet și, după contactarea numărul menționat mai sus, au achitat 350 de euro, fără a primi vreun document justificativ, scrie ultimahora.es

Familia care dorea să ocupe casa a insistat să intre în locuinţă. Vecinii și Poliția Locală i-au împiedicat şi, în cele din urmă, românii au decis să părăsească clădirea. Surse ale poliției au declarat că, în ultimu timp, a crescut numărul de ocupare abuzivă şi ilegală a lcaselor nelocuite.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/spania-o-familie-de-romani-impiedicata-sa-se-mute-in-bloc-alarma-intr-un-cartier-intreg_454563.html