Spania. O întreagă familie de români ARESTATĂ, după ce au obligat o femeie să cerșească și au abuzat-o sexual

Polițiștii spanioli au arestat o familie de români, după ce au obligat o femeie să cerșească și să le dea lor toți banii adunați.
Agenții Poliției Naționale din Valencia au arestat un cuplu de români de 42 și 44 de ani, și pe fiul lor, de 25 de ani. Cei trei sunt acuzați că au obligat o femeie, tot româncă, să practice cerșetoria și să dea lor toți banii adunați.

În plus, tânărul de 25 de ani este acuzat și de o infracțiune de agresiune sexuală.

Femeia obligată să cerșească venise în Spania vara trecută.

Potrivit publicației La Razon, victima a sosit în Spania în iulie 2020. Cuplul s-ar fi oferit să-i găsească un loc de muncă în această țară, însă odată ajunsă aici, au forțat-o să cerșească în orașul Valencia și să le predea toți banii obținuți.

În urma anchetei s-a stabilit că cei trei români au sechestrat-o pe femeie și o urmăreau tot timpul pentru a o împiedica să fugă. Tot ei stabileau locurile unde trebuie să cerșească. În cazul în care nu obțineau suficienți bani, femeia era bătută crunt.

Mai mult, polițiștii au aflat că la un moment dat fiul cuplului a aruncat-o la pământ și a atins-o în părțile intime într-un parc al orașului, femeia fiind ajutată să scape de trecători.

Polițiștii i-au reținut pe cei trei români, fiind acuzați de constrângere și sechestru ilegal. Fiul a fost, de asemenea, acuzat de o infracțiune de agresiune sexuală.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/spania-o-intreaga-familie-de-romani-arestata-dupa-ce-au-obligat-o-femeie-sa-cerseasca-si-au-abuzat-o-sexual_461994.html