Spania. Româncă, la un pas de moarte. Pompierii au scos-o în ultima clipă din clădirea care a luat foc

O româncă din Spania a fost transportată la spital, după ce a fost scoasă de pompieri din clădirea care ardea ca o torță.

O româncă în vârsta de 35 de ani a fost transportată aseară în stare gravă la spitalul Alto Guadalquivir de Andújar, după ce a fost scoasă de pompieri din clădirea care a luat foc.

Puțin după ora 21.00, flăcările au cuprins rapid etajul 1 al unei clădiri situată pe strada Argimiro Rodríguez din localitate Andújar (provincia Jaen).

Pompierii s-au deplasat la fața locului și au reușit să scoată din imobil trei persoane care erau blocate, românca de 35 de ani, un bărbat de 86 de ani și o altă femeie de 76 de ani. Conaționala noastră se afla în starea cea mai gravă.

Întreaga clădire de 3 etaje a fost evacuată, iar locuitorii de la etajele al doilea și al treilea s-au întors în case după stingerea incendiului, relatează andujar.ideal.es.

La fața locului s-au deplasat pompierii din Parcul Regional Andújar și agenți ai poliției Locale și Naționale. Oamenii legii au demarat o anchetă care va stabili cauzele declanșării incendiului.

Românca a fost stabilizată, prognosticul medicilor fiind unul optimist.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/spania-romanca-la-un-pas-de-moarte-pompierii-au-scos-o-in-ultima-clipa-din-incendiu_434389.html