Spania. Româncă, proprietara unui magazin, vindea haine și parfumuri contrafăcute. Garda civilă a lăsat-o fără marfă

Garda civilă cercetează proprietarul unui magazin din Águilas, o româncă de 40 de ani din Águilas, de la care a confiscat aproximativ 350 de articole de îmbrăcăminte și 20 de parfumuri, presupuse ca fiind contrafăcute.
Proprietarul magazinului este acuzat de comiterea infracțiunii împotriva proprietății industriale. Acțiunea a început atunci când gardienii civili din zona fiscală Águilas au detectat mai multe obiecte de îmbrăcăminte care purtau mărci comerciale recunoscute și care erau expuse într-o unitate de vânzare cu amănuntul a îmbrăcămintei și a accesoriilor, situată în municipiul Aguilas.

Într-un comunicat, Garda Civilă a transmis că ofițerii au efectuat o examinare exhaustivă a articolelor de îmbrăcăminte și au constatat că embleme și logo-urile, similare cu mările originale, erau de calitate scăzută, în special la piese în care mărcile erau brodate, scrie laopiniondemurcia.es.

După depistarea neregulilor, Garda Civilă a confiscat 354 de articole de îmbrăcăminte (pălării, hanorace, îmbrăcăminte sport și parfumuri), presupuse contrafăcute. Managerul magazinului, o româncă de 40 de ani din Águilas, este cercetată ca presupus autor al infracțiunii împotriva proprietății industriale. Proprietarul magazinului, o româncă de 40 de ani, a fost pus la dispoziția instanței de instrucție numărul 1 din Lorca.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/spania-romanca-proprietara-unui-magazin-vindea-haine-si-parfumuri-contrafacute-garda-civila-a-lasat-o-fara-marfa_466191.html