Spania. Tânăr român, protagonistul unor scene violente, cu tentă sexuală, la un loc de joacă

Poliția spaniolă a arestat un bărbat, care a încercat să violeze o femeie în vârstă de 25 de ani, într-un loc de joacă pentru copii în cartierul San Blas.
Evenimentele au avut loc pe 29 iunie, la 23.42, când un vecin a alertat poliţiştii, precizând că a fost martorul unui atac într-o zonă de joacă pentru copii de pe strada Alcalá.

În timp ce se apropiau de zona de joacă a copiilor, poliția a constatat că un român de 31 de ani stătea peste o femeie, ținând-o strâns de brațe. Mai mult bărbatul reuşise să-şi dea jos pantalonii. La vederea oamenilor legii, victima a început să strige, iar agresorul a încercat să fugă.

Victima, de naționalitate peruviană, în vârstă de 25 de ani, spus că nu-i cunoaște agresorul. Bărbatul însă a declarat că au avut cândva o relaţie şi acum s-au întâlnit pentru a bea ceva împreună. Ce doi erau în stare de ebrietate, spun oamenii legii, potrivit telemadrid.es.

Femeia a fost transferată la Spitalul din La Paz pentru investigaţii medicale. Martorii au spus că au chemat poliția deoarece femeia ţipa, iar bărbatul a împins-o violent pe banca de la locul de joacă.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/spania-scene-violente-cu-tenta-sexuala-la-un-loc-de-joaca-protagonistul-un-roman-beat_446495.html