Spania. Un român și-a bătut și violat soția de față cu cei doi copii: „Te tai bucăți, trimit rămășițele familiei și mă arunc cu băieții de la balcon!”

Un român, în vârstă de 43 de ani, riscă 18 ani de închisoare după ce și-a bătut și violat soția în Pollenca, nordul insulei Majorca, Spania.
Procurorii au cerut ieri 18,5 ani de închisoare pentru amenințare, agresare și viol asupra soției sale. Potrivit anchetatorilor, evenimentele s-au produs în casa familiei, în prezența celor doi copii mici ai cuplului.

Se pare că românul și-a maltratat soția pe tot parcursul relației lor. În data de 29 noiembrie 2017 bărbatul i-a pus un cuțit la gât și a amenințat-o că o va „tăia bucăți” și „va trimite rămășițele” familiei. A lovit-o cu pumnii de mai multe ori pe tot corpul și a forțat-o să înregistreze un videoclip în care să recunoască faptul că a avut relații cu alți bărbați.
Apoi a închis ușile casei, a luat banii de la victimă și a dus-o la baie, unde a forțat-o să întrețină relații sexuale, relatează diariodemallorca.es. În cele din urmă, a lăsat-o să plece, asigurând-o că, dacă se va întâmpla ceva, va sări de pe balcon cu cei doi copii ai ei.

Românul este arestat preventiv și riscă peste 18 ani de închisoare. Decizia va fi dată săptămâna viitoare la Tribunalul Palma.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/spania-un-roman-si-a-batut-si-violat-sotia-de-fata-cu-cei-doi-copii-te-tai-bucati-trimit-ramasitele-familiei-si-ma-arunc-cu-baietii-de-la-balcon_466095.html