Teodor a murit înecat în mare, în Olanda, în urmă cu câteva zile. Avea o fetiță de 2 ani, iar soția sa e însărcinată în luna a șasea. Acum, Estera are nevoie de ajutor

Un tânăr sibian și-a piedut viața în urmă cu câteva zile în Olanda. În urma sa au rămas soția, care va naște în curând, și un copil de 2 ani.
O veste tragică a căzut peste o familie de sibieni, scrie publicația Ora de Sibiu. Asta după ce Teodor Timofte, un tânăr de doar 27 de ani, a murit înecat în mare, în Olanda. Estera, soția sa, a făcut tot posibilul pentru a-l aduce acasă și a-l înmormânta. În sprijinul ei au sărit și unii dintre locuitorii orașului. Tânăra are nevoie în continuare de sprijin. Pentru că a rămas pe lume cu o fetiță de 2 ani și este însărcinată în luna a șasea. La finalul acestei luni, cei urmau să sărbătorească patru ani de căsătorie. Cei care vor să o ajute pe tânăra sibiancă să răzbată prin viață o pot face aici.
– Cont în lei: TIMOFTE PETRU Banca Transilvania RO15BTRLRONCRT0372630901

– Cont în euro: TIMOFTE PETRU Banca Transilvania RO62BTRLEURCRT0372630901

– Cont în lire: PETRU TIMOFTE Barclays GB35BUKB20246430340278 SWIFTBIC : BUKBGB22

Familia mulțumește anticipat tuturor celor ce aveți pe inimă să ajutați! Apreciem mult! Fiți binecuvântați!”, se arată în descrierea Strângerii de fonduri.

Teodor a plecat, împreună cu trei frați, la muncă în Olanda. În data de 9 august, fiindcă era liber, s-a dus la mare să se relaxeze. A intrat în apă și, la un moment dat, nimeni nu l-a mai văzut. Estera, fetița de doi ani și al doilea copil care e pe drum așteptau să vină curând acasă, însă o tragedie s-a abătut peste ei. Cu ajutorul oamenilor buni, Teodor a putut fi adus în țară, însă acum este nevoie să o sprijinim financiar pe mămica rămasă singură pentru a-i asigura un viitor stabil. Putem, împreună, să o susținem pe Estera. Haideți să donăm!
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/teodor-a-murit-inecat-in-mare-in-olanda-in-urma-cu-cateva-zile-avea-o-fetita-de-doi-ani-iar-sotia-sa-e-insarcinata-in-luna-a-sasea-acum-estera-are-nevoie-de-ajutor-3099629