Trei hoți români din Marea Britanie, prinși de la o picătură de sânge. Au furat bunuri de 220.000 de euro

Trei hoți români au spart case și au furat bunuri în valoare de peste 220.000 de euro în Marea Britanie. Ei au luat chiar și pușculița unui copil, scrie Daily Mail.

Românii, cu vârste de 23, 26 și 38 de ani, au comis jafurile în regiunea West Midlands, între 15 nioiembrie și 3 februarie, dar abia acum și-au primit pedepsele.

Polițiștii au povestit că aceștiau au comis jafuri chiar și în mijlocul zilei cu proprietarii în casă. Ei forțau ușile sau spărgeau geamurile.

Au furat bijuterii, medalii din Al doilea război mondial și chiar pușculița unui copil. Polițiștii i-au denumit ”hoți de sezon”, pentru că acționau iarna, pentru ca vara să revină în România.

Au fost prinși după ce unul dintre ei s-a tăiat în timp ce spărgea geamul unei locuințe. Poliția a folosit picătura de sânge găsită și l-a identificat după analiza ADN.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/trei-hoti-romani-din-marea-britanie-prinsi-de-la-o-picatura-de-sange-au-furat-bunuri-de-220-000-de-euro.html